Akademik Faaliyetler

Tüm Öğrencilerimize Deneme Sınavı yapıldı.

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

MEB Bursluluk Sınavı Sınav Giriş Yerleri Belli Olmuştur. Sınava gireceğiniz yeri E-okul Veli Bilgilendirme Sistemine girerek SINAV İŞLEMLERİ kısmından öğrenebilirsiniz. Sınav belgesinin çıktısını almanıza gerek yoktur. Sınav Belgeleriniz sınava gireceğiniz okul tarafından çıkarılacak ve sınav günü öğrencinin sınava gireceği masaya koyulacaktır. Öğrencilerin sadece yanlarında "T.C. Kimlik belgelerini (Nüfus Cüzdanı) , Kalem, Silgi, Kalemtıraş ve Su" götürmeleri yeterli olacaktır.

Sınava gireceğiniz yeri öğrenmek için tıklayınız...

Ülke genelindeki ikinci ortak sınavlar, 26-27 Mart 2024 tarihinde yapılacak, sınavlarda açık uçlu sorular kullanılacak.

2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'a kadar "e-Okul" üzerinden isteğe bağlı yapılacak.

Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Sincan Belediyesinin Ücretsiz Olarak Sunduğu 2.LGS Denemesi Tüm 8.Sınıflarımıza Uygulandı.

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı içindeki 5. Denememiz yapıldı.

Şbt

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) hayata geçti.

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Tüm Öğrencilerimize bu yıl ki 4. deneme sınavımız yapıldı. Öğrencilerimizin akademik başarılarını arttırmaya yönelik yapılan deneme sınavları 2. dönemden itibaren devam edecektir.

Sincan Belediyesinin Ücretsiz Olarak Sunduğu LGS Denemesi Tüm 8.Sınıflarımıza Uygulandı.

Millî Eğitim Bakanlığınca resmî ve özel ortaokullar ile liselerde okul genelinde yapılacak 1. dönem 2. yazılı sınavlarına yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı. Her sınıf düzeyinde hazırlanan örnek soru kitapçıkları ve çözüm videoları öğrencilerin erişimine açıldı.