Belirli Gün ve Haftalar

Cumhuriyet Ortaokulundan Yine Mükemmel bir Tören (23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı)

Cumhuriyet ortaokuluna yakışan bir güzellikte ve TRT programları tadında bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreni yaptık.

Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimizi Tebrik Ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi düzenlenen program ile coşkuyla anıldı. Emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

10 Kasım 1938 Atatürk'ü Anma Günü için, öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Saat 09.05 Koreografimiz.

Ekm

Son 1 haftadır tüm branş öğretmenleri ve öğrencilerimizin katılımıyla yaptığımız çeşitli etkinliklerle kutlama başladığımız Cumhuriyetimizi 29 Ekim 2023'de, Cumhuriyetin 100.Yılında Adımıza Yakışır Şekilde Coşkuyla Kutladık.

Ekm

100. Yıl Etkinlik videoları yotube kanalımızdadır. CUMHURİYET ORTAOKULU YOUTUBE KANALIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyet' in 100. yılına özel yapılacak etkinlikler programı.

30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yılı kutlu olsun.

19 Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Coşkuyla Kutladık.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Ölüm Yıl dönümünde Saygı ve Minnetle andık.