Rehberlik Faaliyetleri

Nis

Okulumuz Rehbelik servisinin hazırlamış olduğu lise türleri sunumumuz. Geçen yıl LGS merkezi sınav ile ve adrese dayalı olarak lise yerleştirmeleri, lise türleri ve puanları bu sunum da yer almaktadır. Velilerimizin dikkatle incelemesini tavsiye ederiz.

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.dönem Veli toplantısını gerçekleştirdik. Katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Kas

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme yönetmeliğine göre yazılı sınav haftası uygulaması başladı.

2023-2024 eğitim öğretim yılı sınav takvimi doğrultusunda 1. dönem 1. sınavları, 30 Ekim-10 Kasım 2023 tarihleri arasında, 1. dönem 2. sınavları ise 25 Aralık 2023-05 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacak. Bu karar uyarınca 31 Ekim Salı günü tüm okullarda sınav haftası uygulaması başladı.   2023 - 2024 öğretim yılı 1. dönem 1. yazılı sınav haftasına yönelik örnek sorular Bakanlığın resmi web sayfasında yayınlanmıştı. Öğretmen ve öğrenciler örnek soru kitapçıklarına www.meb.gov.tr adresinden ulaşabiliyor.   Kitapçıklara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz...

Ekm

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Veli toplantısını gerçekleştirdik. Katılan velilerimize teşekkür ederiz.

2023 LGS GURUR TABLOMUZ

8. Sınıf ögrencilerimize MAYBE (mesleki yönelim envanteri) uygulanmıştır.

18/03/2023 Cumartesi Tüm sınıflarımız için veli toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimize duyurulur. Saat: 10.00

Şbt

Ülkece içinde bulunduğumuz olağanüstü durum nedeniyle, okulumuz rehberlik servisi tarafından  Psikososyal destek programı doğrultusunda; öğretmenlerimize 19.02.2023 pazar akşamı saat 20.30 da zoom üzerinden  "psikolojik ilkyardım ve öğrencilerle ilk karşılaşmada yapılacaklar" konusunda bilgilendirme toplantısı ve velilerimize de 21 Şubat Salı saat 12.00 da  " psikolojik destek-deprem ve psikolojik ilkyardım" konulu çalışmalarımız yapılmıştır.

Ayrıca öğrencilerimiz içinde Psikososyal destek programı doğrultusunda çalışmalarımız öğretmenlerimiz tarafından yapılmaya devam etmektedir.

Ock

Öğrencilerimize Yarıyıl Tatilinde Okumaları için birer kitap verdik.

Ock

Nezaket ve Görgü Kuralları Uyarak, Verimli Bir Ders Çalışma Ortamı Sağlayarak Temizlik ve Düzen Konusunda Ayın Sınıfı Seçilen Sınıflarımız.

HER AYIN SONUNDA,

NEZAKET VE GÖRGÜ KURALLARINA UYAN,

VERİMLİ BİR EĞİTİM ORTAMI OLUŞTURAN,

TEMİZLİK VE DÜZEN KONUSUNDA

AYIN EN İYİ SINIFLARINI SEÇİYORUZ.

KAZANAN SINIFLARA SÜPRİZ HEDİYELER VERİLECEKTİR.