Sergi Gösteri Pano

Atık malzemeler kullanılarak yapılan sergimizde; öğrencinin atık malzemenin ne olduğunu ve bu malzemelerin nasıl geri dönüşümle geri kazabildiği bilinci aşılanıyor. Ayrıca doğayı koruma ve hayal gücünü kullanabilme becerisi de kazandırıyor.

Teknoloji Tasarım Dersi Mimari Tasarım alanında 7/A Sınıfından Esmanur Özel'in Camii tasarımı.

Geri dönüşüm (Atık değerlendirme) sergimiz.

Okulumuz Öğretmenleri Gülşah Özkan, Hatice Betül Doğan, Feride Eda Öztürk öncülüğünde Fen bilimleri dersi ürün sergisi düzenlenmiştir. Yıl içerisinde yapılan çalışmalar öğrenciler tarafından tanıtılmıştır. Emeği geçen Öğretmen, Öğrenci ve velilerimize Teşekkür ederiz.

Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Feyzullah KARAKAŞ'ın öğrencileriyle beraber düzenlediği hat-çini sergimiz, ney dinletisi.