2023 2024 Eğitim Öğretim Yılının 3. deneme sınavına tüm öğrencilerimiz katıldı.

Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin tarafından  tanıtımı yapılan “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla öğrencilerimize uygulama kılavuzu ve eylem planı dâhilinde “Bilen Oturur Etkinliği” 20-24 Kasım 2023’te yaptırılmıştır.

Bu oyun yeni öğrenilen kelimelerin kavratılmasında etkin olarak kullanılabilir. Öğretmen, yeni öğrenilen kelimeleri ve bu kelimelerin eş anlamlılarını tahtaya yazmalıdır. Sınıftaki bütün öğrencileri ayağa kaldırmalı ve tahtadaki kelimelerin eş anlamlısını sırayla öğrencilere sormalıdır. Doğru yanıtı veren ayaktaki öğrenci yerine oturur. Tahtadaki bütün kelimelerin eş anlamlıları bulunana kadar etkinlik devam eder.

Ekm

24 Ekim 2023 Salı Günü Yeni Eğitim Öğretim Yılının İlk Deneme Sınavı Yapıldı.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca, resmî ve özel ortaokul ile liselerde okul genelinde yapılacak yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları ve açıklamalar yayımlandı.

Ekm

Öğretmen değişiklikleri nedeniyle ders programımız değişti.

Yeni ders programı için TIKLAYINIZ...

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sona erdi. Zorlu bir yılı bitirerek karne heyecanı yaşayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. İyi tatiller.

Ders programımız değişti. Yeni ders programı 15/05/2023 Pazartesiden itibaren geçerlidir. Yeni programa ulaşmak için tıklayınız.