E-twinning

Emeği geçen öğretmenlerimizi Tebrik Ederiz.

Şbt

Okulumuzda bu yıl 3 eTwinning projesi yürütülmektedir. Gülümser Zengin öğretmenimizin kuruculuğunu yaptığı çevre bilinci konulu MY LIVABLE WORLD projesi ve STEM(çevre bilinci) konulu FREE YOUR MIND WITH STEM(ENVIRONMENTAL AWARENES) projesine okulumuzdan Meltem Erduğan,Çiğdem Kılınç ve Hatice Betül Doğan öğretmenlerimiz yürütücü olarak katılmaktadır.

Kuruculuğunu Feride Eda Öztürk öğretmenimizin yaptığı ilk yardım konulu LOOK AT LIFE CONFIDENTLY WITH FIRST AID isimli projede ise Abdurrahman Türkuğurlu öğretmemimiz yürütücülük yapmaktadır

Okulumuzdaki eTwinning çalışmalarının yer aldığı sergimiz gerçekleştirilmiştir. Bütün öğrencilerimizin ilgisini çeken sergi sonucunda projelerde görevli öğrencilerimize katılım sertifikaları okul yöneticilerimiz ve proje danışman öğretmenlerimiz tarafından verilmiştir.

Projelerin isimleri
Land of fairytale
Learn with game
My fairytale world

Shiny Science(parlak bilim) eTwinning projesi okulumuz öğretmenlerinden RABİA KORKMAZ'ın da katılımında Türkiye(2),Sırbistan(6),Yunanistan(1),Portekiz(1) ortakla yürütülmektedir.okulumuz öğretmenlerinden RABİA KORKMAZ'ın da katılımında Türkiye(2),Sırbistan(6),Yunanistan(1),Portekiz(1) ortakla yürütülmektedir.

Land of Fairytale(Masal Diyarı) eTwinning projesi  başlatılmış olup okulumuz öğretmenlerinden ELİF ARZU TÜREDİ ve DENİZ ERDEM ULAŞ'ın da katılımında Türkiye(10),Slovakya(1),Litvanya(1) ortakla yürütülmektedir.

My Fairy Tale World(Masal Dünyam) eTwinning projesi okulumuz öğretmenlerinden GÜLÜMSER ZENGİN kuruculuğunda başlatılmış olup okulumuz öğretmenlerinden SEMRA ÜNLÜVER ve FERİDE EDA ÖZTÜRK'ün da katılımında Türkiye(10),Gürcistan(1),Romanya(3,Polonya(1),Belçika(1) ortakla yürütülmektedir.

Learn With Game(Oyunla Öğren) eTwinning projesi okulumuz öğretmenlerinden GÜLÜMSER ZENGİN kuruculuğunda başlatılmış olup okulumuz öğretmenlerinden YASEMİN DOĞAN ALBAYRAK ve GÜLŞAH ÖZKAN'ın da katılımında Türkiye(10),Gürcistan(2),Romanya(1) ortakla yürütülmektedir.

Ağu

Okulumuz Avrupa birliği E-twinning projeleri kapsamında yapmış olduğu 6 projeden Ulusal kalite etimeti ile ödüllendirilmiştir. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuzda Yapılan Tüm eTwinning Projeleri için Yıl Sonu Sergimiz düzenlendi.

Şbt