Gezi Gözlem Faaliyetleri

Okulumuzda PAMEY yayıncılıktan yazarımız Pelin SAYDAM ,çocuklarımızla söyleşi ve imza etkinliği düzenledi.Pamey yayıncılığa ait çocuk kitapları standı kuruldu.İki gün boyunca süren etkinliklere öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.

Okulumuz 5B,5H ve 5E sınıfı öğrencileri 29.12.2022 tarihinde Fen Bilimleri Öğretmeni Gülşah Özkan 'ın düzenlediği Altınpark Feza Gürsey Bilim Merkezi ziyaretini gerçekleştirdiler. Fen Bilimleri Öğretmeni Abdurrahman Türkuğurlu, Müdür yardımcısı Muammer Eren eşliğinde yapılan ziyarette öğrenciler ilginç gösteriler izlediler, sıradışı ve şaşırtıcı deneylerle bilimin önemini tekrar keşfettiler, eğlenerek öğrendiler.

Okulumuz öğretmenlerimizden Levent Aydın ve Fatih Demirci Yönetiminde, Öğrencilerimizle Cumhuriyet Müzesi, 75.yıl müzesi, Anıtkabir müzeleri gezilmiştir. Katkılarında dolayı Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.