Sportif Faaliyetler

Okul Basketbol takımız Basketbol yildiz erkek basketbol ilçe birincisi olmuştur. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Uzun yıllar sonra ilçemizde Sinan Şamil Sam Spor salonunda düzenlenen okullararası küçük kızlar hentbol müsabakalarında okulumuz Şehit Hanifi Gül Ortaokulu ile 6 - 6 berabere kalmış.  Gaziosmanpaşa Ortaokuluna  8-5 ve Hacı Bektaşi Veli Ortaokuluna 8-4 Üstün gelerek ilçe şampiyonu olmaya hak kazanmıştır. Emeği geçen tüm öğrencilerimizi velilerimizi ve öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kız Futsal (Salon Futbolu) Takımımız İlçemizde yapılan turnuva da 1. oldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Sincan Gençlik Spor müdürlüğü okullar arası satranç turnuvasında 5B sınıfı öğrencimiz Bedirhan Çağrı Şen Küçükler Kategorisinde hiç yenilgi almadan sadece bir beraberlik farkı ile Sincan 2.si oldu.

Yoğun bir katılımla yapılan satranç turvasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Öğrencimiz Nehir Gürpınar Pentago Zeka Oyununda Ankara 3.sü Oldu. Tebrik ederiz.

Voleybolda Küçük Kızlarımız İlçe 2.si oldu. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Volaybol Yıldız Kızlarımız ilçe 2. oldular. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Sincan okullararası kız Futsal maçlarında cumhuriyet ortaokul kız Futsal takımız ilçe 2.ncisi olmuştur. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Akıl ve Zeka oyunları turnuvası pentago dalında ilçe birincisi 8/c sınıfından Nehir Gürpınar oldu. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mangala Turnuvasında Dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.