Okul Faaliyetleri

Sincan da ilk defa düzenlenen koro festivakine katılan okul korumuz ve Müzik Öğretmenimiz Şef Veli Mavili ile muhteşem bir performans sergilediler. Ödüller kazanan koromuzu ve Müzik Öğretmenimiz Şef Veli Mavili'yi tebrik ederiz.

Ock

Meb Son Hafta Etkinlikleri kapsamında sınıflarımızda bilgi yarışması ve "Cep Herkülü" film izleme etkinliği yapıldı. Son hafta etkinliklerine hafta boyunca devam edilecektir.

Ekm

Okulumuzda "13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda "13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında Afet Farkındalık Eğitimleri düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize Teşekkkür ederiz.

Eyl

Öğretmenlerimiz Yasemin Koçak ve Eda Ulusoy öğretmenlerimize Eğitimde Kapsayıcılık Konulu seminer düzenlemiştir.

Eyl

Hijyen, sağlık ve temizlik için Okul binamızın Kazan dairesi ve Kitap Deposu ilaçlandı.

Eyl

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurul Toplantısı ile başladı. Toplantı öncesinde Sayın Bakanımızın konuşmaları izlendi. Ardından yeni eğitim öğretim yılının planlanması yapıldı.

Haz

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen "Geliştir-Uygula-Paylaş" projesi kapsamında 20-21 Haziran 2023 tarihlerinde Ankara'da düzenlenen Ankara Ulusal Eğitim Yönetimi Kongresi'ne "Ders Çalışma Motivasyonu ile Beden Eğitimi ve Spor Dersi Özelinde Uygulamalı Bir Model Çalışması" isimli sözel bildiri ile katılım sağladık. Bildiriyi kongrede okul müdürümüz Erdal Kartal sunmuştur. Araştırmaya katkı sağlayan başta okulumuzun danışman akademisyeni Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan KURTİPEK olmak üzere, okukumuz beden eğitimi öğretmenimiz Orhan GÜLEÇ ve Prof. Dr. Ekrem Levent İLHAN ile Doç. Dr. Nuri Berk GÜNGÖR'e teşekkür ederiz.

Haz

6 Şubat 2023 tarihinde ülkece bizi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde meydana gelen deprem felaketinde ilk günden itibaren MEB Akub Ankara ekibi arama kurtarma ve lojistik faaliyetlerine katılan gönüllü olan tüm personelimiz, göstermiş olduğu fedakarlık ve üstün gayretlerinden dolayı sayın Bakanımız tarafından ödüle layık görülmüştür. Ödül taktim programı Ankara İl Milli Eğitim Müdürü  Sayın Harun Fatsa'nın açılış konuşmalarıyla başlamıştır. Deprem bölgesine giden tüm personelin organizasyonu ve sevkinden  sorumlu Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın İsmail Çetinkaya'nın da katılımıyla plaketler değerli katılımcılara verilmiştir.

Sevgili öğretmenlerimize teşekkür eder ve tebrik ederiz.

Şbt

Kızılay ve MEB ortaklığında afetzedeler için "Her Sınıftan Bir Koli" adı altında gıda kolisi hazırlanıp gönderilmesi etkinliğimize velilerimiz, öğrenci ve öğretmenlerimizin büyük katkı ve özverili çalışmaları ile tamamladık. Yardım eden ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile deprem bölgesinde aktif olarak görev almaktadırlar. MEB Akub Profesyonel arama kurtarmada görev alan öğretmenlerimiz Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya, Gaziantep gibi depremin yoğun yaşandığı illerde görev yapmaktadır.

Deprem bölgesinde olmayıp, toplanan yardımların organizasyonu, düzenlenmesi ve ulaştırmasında da birçok öğretmenimiz görev almaktadır.

Gönüllülük esasısa göre alınan bu görevlerde öğretmenlerimiz aktif şekilde çalışmaktadır.

Öğretmenlerimize Canı Gönülden Teşekkür ederiz. İyi ki varsınız!

Sincan Belediyesi tarafından okulumuzda çevre düzenlemeleri yapılıyor. Belediye başkanımız Murat Ercan ve belediye çalışanlarına teşekkür ederiz.

Okulumuzun tüm elektrik tesisatı kontrol edilip Elektrik aksamları yenilendi.